Gæstebog

Det vil være dejligt med en hilsen fra dig. Tak for besøget, kig forbi en anden dag.

Skrevet af Dorthe, d. 09-04-2007

Hej Kirsten

Jeg surfer lidt rundt på alle de dejlige hjemmesider her på nettet, det er jo fantastisk, at man kan komme rundt i Danmark på få minutter og ligge en lille hilsen i gæstebogen.

Det er en meget hyggelig og god hjemmeside du har fået lavet Du er også meget velkommen til, at besøge min lille hjemmeside.

Mit liv har ikke altid været en dans på røde roser uden torne, for øjne kan smile, munden kan le, men smerten i hjertet kan ingen se!! Og nu har jeg taget facade masken af efter alle de år.

For livet er en lang rute, man rejser på, der er store og små bakker, som man skal over, det er hårdt, men man ved, at man kommer over, på et tidspunkt, hvis man bare kæmper for det!!

Derfor skal du husk at leve livet, mens du har det og være glad for det du har i nuet. Pludselig kan det hele være over, og så er der ingen fortrydelsesret.

Smil til verden og den smiler til dig. Et smil er et tegn på glæde. Et smil kan være en trøst. Et smil kan gøre ondt. Et smil kan være dejligt. Et smil kan være fyldt af kærlighed. Et smil kan være tegn på venskab. Et smil er bare alt. Forsat held & lykke i livet.

De sødeste hilsner fra Dorthe Nielsen

Skrevet af sonja, d. 22-03-2007

Tak fordi, jeg måtte kigge med, på din nye side, jeg glæder, til du får lagt flere billeder ind. Hilsen Sonja.

Skrevet af sonja, d. 16-03-2007

Hej Kirsten og Gert. Hjemmesiden er bare super flot, det er altid spændende, at gå på opdagelserejse på jeres side, Jeg har som sædvanlig stjålet et billede. Hi Hi, jeg siger ikke hvilket, det kan i se, når jeg har lavet det færdig.Hilsen Tommy og Sonja.

Pas på vores jord

Skrevet af betcha, d. 28-01-2007

Hej med jer

Det var da en flot og spændende hjemmeside. Det var da sjovt at se, en af dem, der er med til at lave de flotte ting fra Georg Jensen, som jeg beundrer meget. Og Kirstens skønne opskrifter. Jeg vender tilbage.

Har netop selv startet en lille netbutik, og sætter lige et lille billede i derfra.

Tak for et dejligt kig, vender tilbage.

Hilsen
Betcha

Jeg sælger bl.a. ting til katten til særdeles attraktive priser. Bl.a. dette klatretræ. 3 udgaver 7-8 og 900 kr. Katteseng/taske

Skrevet af stine, d. 01-01-2007

hei farmor og farfar!

håber i har det godt, savner jeg meget. håber jeg ser jer til min føzdag...

Qnuzz stine___<3 < span>

Skrevet af leif Jørgensen, d. 28-12-2006

Hej Gert og Kirsten tak for kortet , vil du sende din mail
adresse til mig.
Godt nytår

Skrevet af Birthe, d. 19-12-2006

Hejsa.
Har lige været inde for at se jeres hjemmeside.
Dejlig side, vil da lige sende jer en lille hilsen
med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.
Venlig hilsen
Birthe

Skrevet af Sonja, d. 18-12-2006

Hej Kirsten.
Jeg er på et lille besøg på jeres hjemmeside og vil da lige lægge en hilsen i jeres gæstebog og ønske jer en god jul og et godt nytår.
Velig hilsen Sonja.

Skrevet af Annette, d. 17-12-2006

Hejsa!

Ja så landede jeg i endnu en rigtig flot hjemmeside, og som tak for kigget vil jeg da lige ligge en lille hilsen i jeres gæstebog.
Håber i får en rigtig dejlig jul.

Mange hilsner

Annette

Skrevet af Kirstine, d. 09-11-2006

Hejsa Koko
Du er vel nok en skøn mis - ligsom os!! Du har også nogle dejlige mennesker og et godt hjem!
Miaw fra Karl og Midde
Kirstine - sekretær

Skrevet af sonja, d. 28-09-2006

Hej Kirsten. Det er noglr flotte billeder i har fået taget på ferien. det er rigtig hyggeligt ud med de hytter.
Hilsen Sonja.

Skrevet af sonja, d. 22-07-2006

Hej jeg vil lige vise jer, hvad jeg entil nu, har fået ud af Kokos billede. det færdige resultat sender jeg over e-mail. Hl Sonja.

Skrevet af sonja, d. 22-07-2006

Hej Kirsten og Gert. Hjertelig Tillykke med Kokos 1 års fødselsdag.Tak fordi du kiggede ind på min nye hjemmeside, sikken et arb, jeg havde for at få den til at virke, jeg måtte stille puteren tilbage til April, før det virkede.Den åndsvage SpyBot og Windows havde blokeret for prog. I kan ellers tro, vi fik et chok over Signe i morges, hun plejer at flygte langt væk, bare man nævner ordet Bad, I morges, kom hun helt frivilligt ind under bruseren, da jeg var i bad og hun ville ski ikke ud igen.
Jeg skal hilse mange gange fra Ruth, hun kom ned i nytteren idag. Nå, men vi høres ved, kan i begge have det godt og passe godt på jer selv. Hilsen Sonja.

Skrevet af Mads, d. 22-07-2006

Hej Koko

Undskyld vi glemte din fødselsdag i går, men tillykke med dagen, vi håber din lagkage smagte godt, den ser ihvertfald lækker ud (-:

Hils din far og mor

Knus Mads & Co

Skrevet af Overboerne, d. 12-07-2006

Hej Kirsten og Gert.

Sikke nogle flotte billeder i har fået taget i galleriet, det er jo lige før Thomas ikke kan følge med (-; Men inde hos koko kom der altså ikke noget frem nederst på siden.

Knus Mads og hans moar....

hei med jer...

Hejsa Koko. Du er også sød!!!!